Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Πέθανε ο «Άγιος» αλλά και «Τζέιμς Μπόντ» Ρότζερ Μουρ

Πλήρης ημερών, σε ηλικία 89 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ο διάσημος ηθοποιός Ρότζερ Μουρ, γνωστός για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένειά του στον επίσημο λογαριασμό του ηθοποιού στο Twitter. 


Η κηδεία του θα είναι ιδιωτική και θα πραγματοποιηθεί στο Μονακό.


 Σε ανακοίνωσή τους, τα παιδιά του ηθοποιού αναφέρουν ότι ο Μουρ έδωσε «μια σύντομη, αλλά θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο» και σημείωσαν: «Σε ευχαριστούμε μπαμπά που ήσουν εσύ και που ήσουν τόσο ξεχωριστός για τόσους πολλούς ανθρώπους». 


Ο σερ Ρότζερ Τζωρτζ Μουρ (Roger George Moore, γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1927-23 Μαίου 2017) ήταν Άγγλος ηθοποιός, γνωστός από τον ρόλο τού Σάιμον Τέμπλαρ στην τηλεοπτική σειρά Ο Άγιος (δεκαετία του 1960) και μετέπειτα από τον ρόλο του μυστικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ σε επτά κινηματογραφικές ταινίες, μεταξύ του 1973 και του 1985. Ο Μουρ εργάσθηκε επίσης ως μοντέλο, ενώ εμφανίσθηκε και σε πολλές άλλες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως οι Ιβανόης (1958–1959), Μάβερικ (1961) και κυρίως τη σειρά The Persuaders! (1971) μαζί με τον Τόνι Κέρτις. 

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου